English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts

Свободни места за доброволци в момента:


Какво е ESC ?
Не се притеснявай, че не знаеш местния език. Обикновено в първите месеци, когато отидеш в държавата, Европейския съюз ти покрива безплатно езиково обучение за местния език. Това е хубава възможност да научиш още един език.
Държава: Белгия
Проект номер: 319
Доброволецът ще помага в сдружение, което разработва различни проекти, които се фокусират главно върху груповата динамика. Чрез тези проекти сдружението насърчава приобщаването на хора с по-малко възможности и хора с обучителни затруднения или увреждания. Освен това доброволецът ще помага в организирането и провеждането на международни проекти: като работни лагери, младежки обмени или тематични семинари, включващи младежи с по-малко възможности
обучението за млад. ръководител на летни лагери.
Начало на проекта: февруари / март 2023; Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Белгия
Проект номер: 5458
Повечето от задачите на доброволеца ще се изпълняват в младежкия център, който насърчава отговорното, активно, критично и солидарно гражданство сред децата и младежите, като им предлага възможности да научат за социални проблеми чрез наставничество и дейности: 1. дейности за малки деца (малки деца (0 до 3 г.) и родители) ; 2. Училищни и следучилищни дейности (следучилищни грижи за деца от 6 до 14 години) ; 3. дейности по ваканционни и младежки проекти ;
дейностите след училище (помогнете при подготовката на материала, измисляне на възможни дейности, помощ на децата с домашните, подреждане след заниманията…) Помощ преди, по време и след летните лагери и проектите
Начало на проекта: февруари / март 2023; Продължителност: 12 месеца в голям град
Държава: Белгия
Проект номер: 5457
Доброволеца ще спомага културен център, които предлага дейности като например: Театрални представления (включително за училища), музикални представления, танцови представления, кино, цирк, изложби, конференции, културни медиации, дебати, работилници, ваканционни дейности за деца,… Доброволецът ще бъде помолен да: осигуряват логистична подкрепа преди, по време и след събитията ; приветстване публиката и/или артистите ; помощ при рецепцията, продажбата на билети, кетъринга или в задкулисието в зависимост от интересите на доброволеца. Успоредно с това е възможно да помагате за практически задачи като поддръжка на зеленчуковата градина, което допринася за социалното включване
Начало на проекта: февруари / март 2023; Продължителност на проекта: 9 месеца
Държава: Испания
Проект номер: 5470
Свободни места: Запълнени !
Дейности по проекта: Доброволецът събира аудиовизуални материали под формата на истории, приказки, легенди или песни от туристи или поклонници, преминаващи през Памплона или Бурлада. Известния път "Ел Камино". Добре е доброволците да провеждат средно едно интервю на седмица, а останалите дни ще прекарват в редактиране на материала. Втори вид дейности: помощ за семейства, които се нуждаят от помощ с домашна работа или някакво друго умение.
Третия клон на дейности за доброволеца са: културна дейност за чужденци и студенти. Състои се от различни дейности и семинари, организирани в нашия доброволчески център и ще бъде мястото за среща и контакт с други хора с международна инициатива.
Държава: Белгия
Проект номер: 5092
Търси се доброволец за проект в център за работа с деца и младежи в град Лиеж в Белгия. Обичайните дейности в центъра за приключения:
Артистични работилници (живопис, скулптура, театър ...);
Криейтив / работни срещи с участие (готвене, шиене, занаяти, арт, разказване на истории ...);
Игри (игри на открито, спортни игри, игри за маса ...);
Дейностите на открито (игри сред природата, откриване на съкровища, лагерен огън, градинарство ...)
Начало на проекта: 1ви март/април 2023; Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Белгия
Проект номер: 317
Доброволецът ще помага в организация за подобряване и защита на наследството: най-старите археологически останки (част от Световния геопарк Unesco Famenne-Ardenne), Дейности в гало-римска ферма:Поддържане и подобряване на обекта на наследството: косене, мулчиране, разчистване, подрязване, плевене, ремонт на огради, обновяване на повредените части на сградата, боядисване, поддържане на зеленчуковите градини; Грижи за животните ; Запазване на руините, изграждане на пешеходни мостове над руините, малки ремонти с помощта на вар ... Възстановки и празнични събития; Подкрепа за педагогически дейности; Научни изследвания.
Начало на проекта: 1ви март/април 2023; Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Германия
Проект номер: 1667
Свободни места: Запълнени !
Присъединете се към нашия екип в самото сърце на Берлин и станете международен младежки лидер в движението за опазването на околната среда. Подпомагане на международни проекти - Вие ще подпомогнете ежедневната ни работа в офиса, като подкрепяте нашите ръководители на проекти при изпълнението на (международните) проекти. По време на подкрепата ще можете да придобиете знания за управление на проекти от кандидатстването до изпълнението на проект на национално и международно ниво и да работите с млади активисти.
Начало на проекта: октомври 2022. Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Armenia
Проект номер: 5446
Днес Григор от една неправителствена организация от Ереван ми писа, че много биха се радвали да посрещнат доброволец от България. Ако никой има желание да посети точно Армения, те могат да напишат проект специално за него/я. Тоест доброволецът може да избере начална дата на проекта, колко месеца (от 2 до 12) би желал да помага на организацията домакин и какви дейности точно желе да изпълнява като доброволеца, дали да са екологични, артистични, социални или други. Кандидатстването обаче ще отнеме нялкоко месеца. Иначе организацията е неполитическа, чиято цел е да подкрепя, вдъхновява и ангажира млади хора от Армения и от цял ​​свят да развият своите умения за социално лидерство, да поемат своята гражданска отговорност и да действат като създатели на промяна.
Държава: Белгия
Проект номер: 5094
Доброволците ще имат възможност да участват в цялостните дейности на посрещащата организация: художествено ателие, спортни дейности, организиране на културни събития и дейности за свободното време в младежки клуб.
Младежкият център за следучилищни дейности е отворен почти всеки ден от седмицата. Младежкият център организира повече от 10 музикални концерти всяка година, както и различни обучения (магия, барабани, фотография ...) съответстващи на празнчните периоди за учениците.
Начало на проекта: 1ви март/април 2023
Държава: Германия
Проект номер: 5452
Свободни места: Запълнени !
Проект за доброволци, фокусиран върху проблемите на устойчивото развитие и опазването на околната среда. Дейности: градинарство (засаждане, като и грижа за растенията, които вече имат) и организиране на проекти за устойчивост, провеждане на кръжоци с местни младежи. Освен дейностите в местната общност, организацията домакин всяка година организира 8-10 младежки обмена и 2-3 курса за обучение. Така че доброволецът ще може да се запознае с много младежи от различни държави имащи интереси към опазването на околната среда.
Продължителност на проекта: ноември 2022 г. – април 2023 г (в голям град)
Ако доброволеца не може да замине септември 2022, датите могат да се преместят напред във времето.
  Страница: 9 от 88  
Други проекти: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88