English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Проекти за доброволци в Чехия :
Държава: Чехия
Проект номер: 531
Доброволецът ще помага в организирането на различни дейности за за младежи: младежки лагери, след-училищни дейности, дейности за свободно време, насърчаване на доброволчеството, административни дейности, семинари, събиране на данни, писане на документи, коментиране на съществуващи методи и други.
Доброволците ще живеят в отделна стая в напълно обзаведен апартамент в Прага.
Продължителност на проекта: 12 месеца
Начало на проекта: април 2024-та година
Държава: Чехия
Проект номер: 4732
Спешен проект ! Заминаване веднага !
Дейности:
- неформална педагогика
- помощ в център за свободно време
- помощ в местни училища
Продължителност на проекта: 2-12 месеца по избор на доброволеца
Държава: Чехия
Проект номер: 5453
Доброволеца ще спомага за опазване на естествените местообитания. Тема на проекта: Околна среда и опазване на природата
Доброволеца ще провежда образователни дейности в областта на практическото използване на различни видове методи за опазване и опазване на биотопите и намиращите се в тях силно застрашени видове растения и животни на територията на страните от ЕС, включително техния мониторинг, с оглед на текущото състояние на дадения биотоп.
Начало на проекта: ноември 2022; Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Чехия
Проект номер: 5140
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в скаутски център за екологично образование. Доброволческата дейност се състои от различни дейности: работа и развитие на центъра, подпомагане на програми (напр. Пещерни), работа в градината и къмпинга, помощ в кухнята, почистване, грижа за гостите и работа в инфо-магазина ; проекти за опазване на природата и скаутски къмпинг
Начало на проекта : август 2021 ; Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Чехия
Проект номер: 5033
Младежки център за свободно време, намиращ се в малък град на 30 минути от Прага спешно търси доброволец(момче или момиче). По време на блокирането от Covid организират всякакви алтернативни дейности: екскурзии сред природата, онлайн езикови клубове, правене на снимки и видео клипове, помощ за проект за солидарност, фокусиран върху екологични проблеми и т.н.
Голям акцент върху личностното развитие: обучение за soft умения и ненасилствено общуване, седмични срещи с треньор, тиймбилдинги.
Начало на проекта: между февруари и април 2021 ; Продължителност: 11 месеца
Държава: Чехия
Проект номер: 5286
Доброволец, който да помага в благотворителност организация, която предлага много дейности за деца в две избрани възрастови групи - като уроци, танцови занимания, уроци по английски, готвене, творческа работилница, компютри. Освен това има веднъж или два пъти месечно тематични сесии, фокусирани върху превенцията от socialpathological phenomena.
Спешен проект ! Заминаване Веднага !
Начало на проекта : октомври 2020г.
Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Чехия
Проект номер: 5287
Доброволецът ще да помага в младежки център, който организира дейности за свободно време за деца и младежи. В момента центъра търси промяна в друга посока. Бихме искали да се съсредоточим повече върху доброволчеството, работата с местната общност и да продължим да обучаваме свещеници и пасторални работници, в рамките на които предлагаме специална образователна програма. Центърът управлява редовен клуб за настолни игри и организира ежегоден фестивал на нетрадиционни игри.
Спешен проект ! Заминаване Веднага !
Начало на проекта : октомври 2020г.
Държава: Чехия
Проект номер: 5387
Свободни места: Запълнени !
Доброволец, който да помага в Дон Боско - център за свободното време за деца и младежи. Мисията на организацията е да се обучават предимно ромски деца въз основа на християнски принципи, чиято основна цел е да ги подготви за живота в обществото.
Центърът предлага много дейности в различни клубове като Оратория, отворен клуб за деца, редовен спорт, култура, творчество, танци. Реализиране на летни лагери и събития през уикенда.
Спешен проект ! Заминаване Веднага !
Начало на проекта: октомври 2020г. Продължителност на проекта: 10 месеца
Местоположения: в третият по големина град в Чехия
Държава: Чехия
Проект номер: 5341
Доброволецът ще помага в скаутски център за екологично образование. Лятната доброволческа дейност се състои от различни дейности: работа и развитие на центъра, подпомагане на програми (напр. Пещерни), работа в градината и къмпинга, помощ в кухнята, почистване, грижа за гостите и работа в инфор-магазина ; проекти за опазване на природата и скаутски къмпинг
Начало на проекта : юли, август или септември 2020
Продължителност на проекта: 4 седмици
Държава: Чехия
Проект номер: 5024
Доброволецът трябва да е креативен и да се интересува от снимане на филми и като цяло медия. Ще се заснемат кратки филмчета по най-различни събития в младежки клуб.

Начало на проекта: 2020
Продължителност на проекта: 12 месеца
  Страница: 1 от 4  
Други проекти: 1 2 3 4
Други държави, в който има позиции за доброволци:
Африка ; Armenia ; Австрия ; Белгия ; Хърватска ; Кипър ; Чехия ; Дания ; Англия ; Естония ; Финландия ; Франция ; Грузия ; Германия ; Гърция ; Гренландия ; Унгария ; Исландия ; Ирландия ; Италия ; Латвия ; Лихтенщайн ; Литва ; Люксембург ; Македония ; Малта ; Мексико ; Черна гора ; Холандия ; Норвегия ; Полша ; Португалия ; Румъния ; Сърбия ; Словакия ; Словения ; Испания ; Швеция ; Турция ; Украйна ; Великобритания ;