English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Чехия
Проект номер: 5341
Доброволецът ще помага в скаутски център за екологично образование. Лятната доброволческа дейност се състои от различни дейности: работа и развитие на центъра, подпомагане на програми (напр. Пещерни), работа в градината и къмпинга, помощ в кухнята, почистване, грижа за гостите и работа в инфор-магазина ; проекти за опазване на природата и скаутски къмпинг
Начало на проекта : юли, август или септември 2020
Продължителност на проекта: 4 седмици

Коментари:
Днес Ана от посрещащата организация ми писа, че животът в Чехия почти се е върнал към нормално положение, освен Прага, която била странно празна. Тя каза, че от 15 юни 2020 е възможно българи свободно да пътуват до Чехия. България при тях се водила като страна в зелената зона без тестове за корона вирус. Буквално ми писа "България също е страна от зелените държави, само за да знаете. Не сте опасни за нас :)". Все още търсят доброволец - момче или момиче.
Posted by: Иван
02.06.2020, 17:16
По този EVS проект през лятото на 2019та година участва Маргарита от София. Тази година организацията търси отново доброволци за лятото на 2020та година. Вече имаме една записала се доброволка, желаеща да участва. Ако някой друг има желание може да пише ! Дори да не владее английски няма да е проблем, да не се притеснява, защото така там няма да е единствен доброволец от България.
18.01.2020, 17:40
Проекта е за младежи в неравностойно положение.
http://activeideas.org/ActiveIdeas/bg/Young-people-with-fewer-opportunities.aspx
Добави нов коментар:
Вашето име: