English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Проекти за доброволци в Италия :
Държава: Италия
Проект номер: 4522
Проект в младежки център за след учулищни дейности за деца на възраст от 6 до 13 години. Центърът организира дейности за тяхното свободно време. Дейности се провеждат от понеделник до петък от 14:30 до 18:30 часа, които предварително се планират сутрин. А през лятото дейностите се разширяват и сутрин. Дейностите могат да бъдат : помощ за домашна работа, работилници, школи, спорт, екскурзии, подкрепа за организиране на летен лагер.
Начало на проекта: 5-ти февруари 2019
Държава: Италия
Проект номер: 5226
Проектът има за цел да стимулира растежа и (преди всичко социалното) действие на младите хора, живеещи в децентрализирани райони.
Инициативата предлага модел на "устойчиво" образование, където, заедно с личното израстване на младите хора, се предлага социален ангажимент.
Кандидатите-доброволци ще трябва да покажат значителен интерес към разглежданите теми. Освен това е необходим интерес към социални и образователни въпроси както и основни познания по италиански език. Място на проерждане на Еразъм плюс проекта : в близост до Неапол ; Продължителност на проекта: 3 месеца
Държава: Италия
Проект номер: 5231
Свободни места: Запълнени !
Доброволеца ще помага в Европейски център в Южна Италия, който е стартирал Pedibus проект. Pedibus: това е "автобус" от хора, които ходят пеша, което позволява постепенна, но съществена промяна в навиците по отношение на избора на мобилност на домакинствата, особено по отношение на обучението в къщи. Той има собствен маршрут, разписания и точни спирки. Pedibus се състои от деца, които ходят на училище и двама възрастни, един "Шофьор" и "администратор".
Държава: Италия
Проект номер: 5230
Свободни места: Запълнени !
Доброволеца ще помага в Европейски център в Южна Италия, който е стартирал проект, наречен "131 идеи за 131 общини в нашия регион".
Държава: Италия
Проект номер: 5225
Доброволецът ще се включи в след-училищни дейности за местни деца. Проекта e краткосрочен и започва с началото на учебната година.
Целта e децата да се забавляват чрез създаване на възможности за учене чрез спорт, музика и чрез междукултурно и езиково участие, особено благодарение на използването на английски език. Доброволеца ще бъде включен в организиране и изпълнението на няколко фестивала, които ще се случат през есента, което е най-добрият период за това; в действителност, през първия уикенд на октомври ще има Фестивал на гъбите, по време на втория - Фестивал на меда, по време на третия Фестивал на кестените. Ноември може да се използва за видео обрабоотка и монтаж на видеоклип, който доброволците могат да заснемат по време на фестивалите през октомври.
Държава: Италия
Проект номер: 2366
Свободни места: Запълнени !
3 организации в Италия търсят доброволци:
Държава: Италия
Проект номер: 5240
Проект за доброволци в Италия.
Доброволчество в Ecovillage
Теми на проекта : Околна среда и опазване на природата
За повече информация питайте на емайл !
Държава: Италия
Проект номер: 5228
Доброволец, който да помага за организирането на екологичен фестивал на езерото Garda (Lago di Garda).
Начало на проекта: 2019.
Продължителност на проекта: 4 месеца
Държава: Италия
Проект номер: 5232
Свободни места: Запълнени !
Доброволеца ще помага в център изкуството и култура в Южна Итали, който организира изложби, посещение на територията, представления, концерти, както и други събития и инициативите свързани с изкуството. Доброволците могат да изпълняват следните дейности: приветстват и придружават художниците, артисите, изпълнителите и участниците в проектите, както и да помагат с дейности за организиране и промотирането на инициативите; посещения на училища и други
Държава: Италия
Проект номер: 5202
The Association frequent activities are:
- helping students from primary and secondary schools
- public library management
- thematic workshops creation
- cultural events organisation
- international mobility projects preparation and management
- UE programs info-day to support public and private organisations that are Terra di Mezzo partners
  Страница: 2 от 7  
Други проекти: 1 2 3 4 5 6 7
Други държави, в който има позиции за доброволци:
Австрия ; Белгия ; Хърватска ; Кипър ; Чехия ; Дания ; Англия ; Естония ; Финландия ; Франция ; Грузия ; Германия ; Гърция ; Greenland ; Унгария ; Исландия ; Ирландия ; Италия ; Латвия ; Лихтенщайн ; Литва ; Люксембург ; Македония ; Малта ; Мексико ; Холандия ; Норвегия ; Полша ; Португалия ; Румъния ; Сърбия ; Словакия ; Словения ; Испания ; Швеция ; Турция ; Украйна ; Великобритания ; Африка ; Черна гора ;