English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Проекти за доброволци в Австрия :
Държава: Австрия
Проект номер: 4763
Свободни места: Запълнени !
Организацията търси доброволци, който да помагат в център за възрастни хора.
Проекта ще се проведе в изключително красивата област Тирол на Австрия.
Начало на проекта: 10ти януари 2022
Край на проекта :31ви август 2022
Държава: Австрия
Проект номер: 230
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в Montessori училище-градина.
Проекта ще се проведе в изключително красивата област Тирол на Австрия.
Начало на проекта: 10ти януари 2022
Продължителност на проекта: 6 месеца
Може да потърсите в Google "Монтесори" за да се запознаете с принципите за това образование.
Държава: Австрия
Проект номер: 5426
Свободни места: Запълнени !
зимно доброволческо приключение в Европейското дружество за дива природа. Позицията предлага пълно финансово покритие и се намира в биосферния резерват Лунгау, в сърцето на австрийските Алпи, където току -що пристигна първият сняг за тази зима. Ако сте готови за приключение сред дивата природа, не се колебайте, изпратете ни заявката си!
Очакваме вашите документи, ако:
- имате добри познания по английски или немски език
- бихте искали да допринесете за постигането на целите на организация за застъпничество за природата и околната среда
- обичате дивата природа и се радвате да прекарвате времето си на открито
Държава: Австрия
Проект номер: 4536
Свободни места: Запълнени !
Прект за доброволеци, които да помагат в Рудолф Щайнер училище с 300 ученици от 1ви до 12ти клас и 45 учители. Фокусът на проекта се поставя върху, артистичните обучения като музика, изкуство, драма, театрални и занаятчийски работилници, обработка на предмети като камък и дърводелство, шивачество, коване, тъкане и др. Училището е основано от родители и учители преди 40 години и е част от световната асоциация за Валдорфска педагогика /Рудолф Щайнер.
Начало на проекта: септември 2021 ; Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Австрия
Проект номер: 197
Свободни места: Запълнени !
Доброволеца ще помага в частно училище, което предлага алтернативно образование за деца на възраст 6-14 години, базирани на принципи на прогресивното образование, особено чрез методите на Монтесори за ненасилие
и комуникация. Училището се посещават от 60 деца. Търсят се доброволци, които да подкрепят учителите в класните стаи, да помагат на децата с техните задачи и подготвят учебни материали. Освен това училището се опитва да задълбочи контактите и да засили общите дейности с други образователни институции и създаване на център за прогресивно образование в региона и отвъд близката граница до Словения. Местоположение: между Марибор и Грац
Начало на проекта: септември 2021 ; Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Австрия
Проект номер: 205
Доброволеца ще помага в частно училище, което предлага алтернативно, училището всъщност е неправителствена организация създадена от самите родители на децата в училището. Екипа е от осем учители, които отговаря за образованието на 85 деца. Училището работи по педагогически принципи (Монтесори, Пиаже), което означава, че работата е ориентирана към нуждите и желанията на децата. Методите за обучение се основават на „практическа“ работа и на проекти. Един от принципите на нашето училище е „учене чрез правене”.
Начало на проекта: септември 2021. Местоположение: Грац
Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Австрия
Проект номер: 202
Доброволеца ще помага в основно и средно училище, което предлага алтернативно образование за ученици на възраст 6-14 години. Училището преподава главно според методите на Мария Монтесори и Питър Петерсен Йенаплан. Един от най-важните ни принципи са: не-насилствената комуникация, уважението към развитието на детето, уважението към всяко човешко същество и към творчеството.

Начало на проекта: есента на 2021
Продължителност на проекта: 10 месеца
Държава: Австрия
Проект номер: 214
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в дом за хора с увреждания, където живеят на около 25 човека. Проекта ще се проведе в малко градче на 12 километра от Виена.
Като доброволец, вие ще помагате екипа на в ежедневните им дейности, както и в свободното време с клиентите (организиране на повече екскурзии, спорт, индивидуално пазаруване или да правят други неща, които обикновено не биха били възможни в по-голяма степен). Екипът се състои от професионалисти и държавни служители. Вие ще бъдете запознати с всички дейности на центъра и ще можете да въвеждате вашите интереси и таланти според вашата личност.
Начало на проекта : 1ви юни 2021. Продължителност на проекта: 12 месеца
Държава: Австрия
Проект номер: 260
Свободни места: Запълнени !
Продължителност на дейността: 1.1.2021 - 31.12.2021
Място: Виена, Австрия Приемаща организация: Спортен съюз Виена е австрийска национална чадърна организация за спорт с 921 000 членове в над 4.300 спортни клуба в Австрия.
Мисията им е да подкрепят членовете си, за да осигуряват достъп и включване в спорта и за подобряване на здравето на членовете на обществото. Вярват в предаването на етични ценности и толерантност чрез спорт и културни дейности. Ценности като честна игра, междукултурно разбирателство, морален подход към етичен спорт, работа в екип и личностно развитие чрез спорта са централни теми, които разглеждат.
Държава: Австрия
Проект номер: 229
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в академия за танци в Залцбург, която е център за обучение на съвременни танцьори и хореографи,
както и сцена, която осигурява на публиката представления и образование в съвременното танцово изкуство.
философската позиция: правенето на изкуство поражда знания.
Доброволците ще имат възможност да работят с известни и новаторски изпълнители от цял свят.
Начало на проекта : 1ви април 2019.
Продължителност на проекта: 9 месеца
  Страница: 1 от 5  
Други проекти: 1 2 3 4 5
Други държави, в който има позиции за доброволци:
Африка ; Австрия ; Белгия ; Хърватска ; Кипър ; Чехия ; Дания ; Англия ; Естония ; Финландия ; Франция ; Грузия ; Германия ; Гърция ; Гренландия ; Унгария ; Исландия ; Ирландия ; Италия ; Латвия ; Лихтенщайн ; Литва ; Люксембург ; Македония ; Малта ; Мексико ; Черна гора ; Холандия ; Норвегия ; Полша ; Португалия ; Румъния ; Сърбия ; Словакия ; Словения ; Испания ; Швеция ; Турция ; Украйна ; Великобритания ;