English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Австрия
Проект номер: 248
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в след училищни дейности за 14 деца на възраст между шест и осем години. Дейносите ще се провеждат във Виена от понеделник до петък от 12:00 до 17:30. Има двама щатни лица, които имат педагогическа подготовка и също посещават някои външни обучения, като Монтесори-курсове и др. И двамата са много сърдечни, търпеливи и компетентни хора, които правят всичко възможно осигуряват приятна и топла атмосфера, а също и подкрепят международните доброволци по най-добрия начин.
Коментари:
Допълнителна информация по този проект:
Нашите основни цели са да позволим на децата си да живеят фантазията и собствените си идеи и да им осигурим безопасна среда, така че да могат да изразят собственото си мнение и се научете да ставате социално отговорни. Искаме също така да стимулираме любопитството и отвореното съзнание за хората с различен културен произход и да предоставим възможност за изучаване на други езици, което ние виждаме като ключово за разбирането на хората от други части на този свят. Най-добрият начин за постигане на тези цели е интегрирането на младите хора от други / различни страни и култури в нашия проект. Предлагани дейности Предоставянето на децата на първо ниво на опит с чужди езици, стихове, изкуство и музика би било от полза за всички нас. Предлагането на занимание с изкуство и творчество на децата и работата с децата - заедно с нашите професионални възпитатели - би било най-желаният от нас подход в този проект.
Така че по време на програмата за свободното време на децата, ние искаме вие ​​като доброволец да започнете и да започнете собствени дейности за децата. Ще имате възможност да изпълнявате свои собствени проекти с децата. Независимо дали искате да се занимавате с изкуства, спорт, музика, история, наука, език или политическа тема зависи от вас и вашите интереси или произход. Всякаква подкрепа, необходима за вашите идеи, ще бъде осигурена от нас.
Примерите за проекти могат да бъдат тематична седмица за страната, от която сте (всеки следобед може да има различен фокус, като: музика, традиции / навици, игри, готвене, език и т.н.). Друга възможност би била прожектиране на някакъв ваш специален талант. Вие също ще работите с децата в техните ежедневни дейности, като ядене, правене на домашни работи, игра или почистване. Ще получите възможност:! Да се ​​интегрирате в нашия екип и да играете важна роля в нашия процес за постигане на целите ни! За да научите Немски език! За работа с деца! Участвайте в нестопански и социални проекти! Участвайте в срещи на екипи, както и в срещи с родителите. Общото ви работно време ще бъде около 30 седмично
Posted by: Иван
30.07.2020, 17:00
Добави нов коментар:
Вашето име: