English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Хърватска
Проект номер: 5218
Доброволеца ще помага в проект за насърчаване и постигане на промени и устойчивост на градската среда.
Теми: работа с деца; екомузей, околна среда, градска околна среда, еко-училища, културни събития, образователни дейности, семинари и изложби
Цели на проекта: запазване на местната култура, продукти и традиции, както и насърчаване осведомеността на местните граждани за новите възможности предоставени от Европейския съюз
Начало на проекта: доброволеца трябва да замине преди края на 2018та година.
Продължителност на проекта: 12 месеца; Краен срок за кандидатстване : 29.09.2018

Коментари:
Региона където се провежда проекта е Istrian region (Северозападна Хърватия). В този регион живеят много Италианци.
Posted by: Ivan
24.09.2018, 12:12
Здравей Дарио,

Щом желаеш да заминеш сега, продължителността на проекта не може да бъде променена. Тоест ако по проект вече предстой заминаването на доброволеца, вероятно проекта е бил написан преди 6 - 8 месеца и за проекта е било вече кандидатствано преди 3-4 месеца.

Периода е фиксиран, защото когато се кандидатства пред Европейския съюз за финансиране, се кандидатства за точно определен период. Тоест преди ти да заминеш от България, на организацията, която ще те посрещне и се отпускат точно пари например за 5 месеца - за квартира, за храна, за джобни пари и за други консумативи.

Има вариант ако желаеш да кандидатстваш за точно определен период, да се свържем с дадена организация и да я помолим да напише точен проект за периода, който ти предпочиташ, но това може да бъде, за проект, който ще се проведе догодина.

Ако желаеш да ти изпратя информация за проекти, които са краткосрочни, моля те да ни изпратиш твоя имейл. Може да го направиш като натиснеш бутон "За връзка" и ни изпратиш съобщение от там.

Поздрави
Иван
Posted by: Иван
07.08.2018, 16:41
МОЖЕ ЛИ ДА УЧАСТВАМ АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ
Posted by: ДАРИО
05.08.2018, 16:13
Добави нов коментар:
Вашето име: