English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Словакия
Проект номер: 5306
Доброволецът ще помага в независим, некомерсиален център за съвременна култура в центъра на Братислава. Центърът е ориентирана към създаване, представяне и обучение в съвременни форми на театър, танци, музика и филми, съвременна визуална култура и ново медийно изкуство. Центърът е бил пространство за представяне за около 250 души и място за по-малки събития като семинари / работни срещи, дискусии и прожекции. От самото си начало посрещащата организация има уникална позиция в културния живот на града и успява да създаде много креативна и вдъхновяваща среда около себе си. Начало на проекта : септември 2019; Продължителност на проекта: 12 месеца
Коментари:
Здравей Даниел,
Моля те да ни пишеш на имейл (Може да го видиш в бутон "За връзка" или от формата за контакти), за да мога да ти изпратя повече информация за EVS проекта в Дания.
Posted by: Ivan
24.05.2019, 08:21
Здравейте
Бих искал да се присъединя към този проект, аз лично от 4 години работя mad teacher в Щура Лаборатория, считам себе си за много креативен и комуникативен, организирал съм събития за деца и възрастни.
Ще се радвам много ако се свържете с мен.
Posted by: Даниел Йорданов
15.05.2019, 10:37
Добави нов коментар:
Вашето име: