English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Словакия
Проект номер: 5306
Свободни места: Запълнени !
Доброволецът ще помага в независим, некомерсиален център за съвременна култура в центъра на Братислава. Центърът е ориентирана към създаване, представяне и обучение в съвременни форми на театър, танци, музика и филми, съвременна визуална култура и ново медийно изкуство. Центърът е бил пространство за представяне за около 250 души и място за по-малки събития като семинари / работни срещи, дискусии и прожекции. От самото си начало посрещащата организация има уникална позиция в културния живот на града и успява да създаде много креативна и вдъхновяваща среда около себе си.
Начало на проекта: февруари 2020 ; Продължителност на проекта: 9 месеца

Коментари:
В петък посрещащата организация от Братислава ми писа, че все още набират кандидати за проекта. Крайният срок за кандидатстване е 29.01.2020. Доброволецът трябва да има интерес към: photo/video documentation of events, graphic design, writing articles for zine, developing the wordpress blog or a combination of those.
Posted by: Иван
27.01.2020, 08:31
Организацията от Братислава търси отново доброволец, който се интересува от съвременно изкуство, култура и обществени прояви. Той/тя трябва да започне своята мисия в началото на 2020 година.
Posted by: Иван
13.12.2019, 11:44
Здравей Даниел,
Моля те да ни пишеш на имейл (Може да го видиш в бутон "За връзка" или от формата за контакти), за да мога да ти изпратя повече информация за EVS проекта в Дания.
Posted by: Ivan
24.05.2019, 08:21
Здравейте
Бих искал да се присъединя към този проект, аз лично от 4 години работя mad teacher в Щура Лаборатория, считам себе си за много креативен и комуникативен, организирал съм събития за деца и възрастни.
Ще се радвам много ако се свържете с мен.
Posted by: Даниел Йорданов
15.05.2019, 10:37
Добави нов коментар:
Вашето име: