English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Youth Exchange - Give Color To Your Opinion - Balaton
В края на юни младежка група „Активни Идеи” се завърна от международен младежки обмен за спорт, изкуство и здравословен начин на живот ”Дайте цвят на вашето мнение” в Унгария. В рамките на десет дни младежи от ПМГ Хасково успяха да се насладят на красивата природа и удивителните пейзажи около езерото Балатон, което е най-голямото езеро в Централна Европа – наричано още “Унгарското море”
По време на проекта участниците активно спортуваха в прекрасната почивна база на организацията домакин, която предоставяща отлични условия за плажен волейбол, футбол, тенис на маса, пинг-понг, федербал, джаги, скачане на батут.
Програмата беше разнообразена с рисуване на графити, заснемане на Лип-Дъб видео, походи из природата и лагерен огън с китари.

Прекрасното време беше идеално за плаж, плуване, водна топка и каране на водни колела в красивото езеро Балатон, така всяко свободно време извън програмата на обмена беше уплътнено.

Преди обмена участниците имаха възможност да се разходят из Будапеща, една от най-красивите и величествени европейски столици, която често наричат повелителката на Дунава.
А след обмена младежите от Хасково имаха възможност да разгледат Белград.

Освен нашия обмен, унгарската организацията домакин проведе и втори обмен в нашата база по същото време, така всеки ден имаше по две междукултурни вечери, в които участниците можеха да се докоснат до екзотичните традиции, храна и танци и на другите държави.
В двата обмена взеха участие общо 80 младежа от Белгия, Италия, България, Португалия, Унгария, Полша, Словения, Словакия, Португалия, Литва, Латвия и Естония.
С толкова много млади хора - нямаше как да не е весело.

Младежкият обмен беше финансиран от програма „Младежта в действие” на Европейския съюз.

https://www.youtube.com/watch?v=EF5HIpGpXIw

Видео:

Добави нов коментар:
Вашето име: