English
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Държава: Италия
Проект номер: 2427
Доброволецът ще помага в културен център (на остров Сицилия). Задачи: подкрепа за ежедневното управление на младежкия център: логистична и организационна подкрепа в визуалните изкуства, музикално управление на оборудването в зала за музикални упражнения; - организирането и осъществяването на културни събития (филми, концерти), като допринася за избора на филми и рекламни материали, като флаери, плакати и използването на уебсайтове и Facebook; подпомагане на организирането и осъществяването на културни събития в историческа крепост и в природния резерват; подкрепа за дейностите, насочени към имигранти, като например курс по италиански език; подпомагане при подготовката, организацията и създаването на дейности на центъра; подкрепа на фестивал на международни късометражни филми.
Коментари:
Здравей Галина,

За съжаление програмите, по които ние сме се специализирали са за младежи на възраст 18-30 години.
Проектите се финансира по програма Еразъм плюс на Европейския съюз, и в частност отдела за Младежки дейности.
Предполагам, че Европейския съюз има и други програми за обучение и развитие, които са подходящи за Вас, за съжаление ние не сме запознати с тях. Трябва просто да продължавате да търсите !

Много ще Ви бъдем благодарни ако препоръчате младежките програми за доброволци, по които ние работим, на Ваши приятели или роднини, които са на възраст 18-30 години.
Posted by: Иван
05.07.2019, 12:29
Не зная с какво ще мога да ви бъда полезна,защото последните 20 години съм работила като камериерка и съм на 57 години. Много искам да помагам и да се чувствам полезна там,където имат нужда от човешка грижа! Ако това е достатъчно за искането ми да ме включите към доброволчеството,ще се радвам да съм полезна!
Posted by: Галина Радева
02.07.2019, 08:43
Добави нов коментар:
Вашето име: