Български
HomeAbout UsProjectsInfoContacts
Сушените плодове

Консервирането чрез сушене, и то най-често на слънце е добър начин за консервиране. Той е и най-старият метод - слънцето, вятъра и пушека от огън са използвани за да се премахне водата от плодове, месо, ядки и билки. Целта на сушенето е да се намали количеството вода чрез пропускане на топъл въздух и по този начин да се предврати развитието на бактерии, които развалят храните.

Сушените храни са с по-концентриран вкус, хранителни, леки и компактни, лесни за приготвяне, съхранение и употреба. Енергията, която се влага при сушенето е много по-малка от тази при който и да е от другите методи на консервиране.
Хранителната стойност при сушената зимнина се запазва в голяма степен. Витамин А се запазва, но понеже е чувствителен към светлината, сушените храни, съдържащи витамин А трябва да се съхраняват на тъмно. Такива храни са жълтите и тъмнозелените зеленчци, като чушките, морковите, тиквата и сладките картофи. Витамин С обаче се разрушава при топлинната обработка.

Сушените храни са богати на фибри и въглехидрати и бедни на мазнини, което ги прави здравословен избор. Ако те не са изсушени напълно може да се появи мухъл. Микроорганизмите се отстраняват ефективно, когато върешната температура на храната достигне 62 градуса целзий.

Оборудване за сушене

За да сте сигурни в качеството и състава на сушените храни се препоръчва ползването на дехидрататор. Острите ножове и домашния робот също помагат доста.

Много инструкции за сушене изискват бланширане или подлагане на пара на храните. За да се справите с тези задачи ще са ви необходими тенджера с капак и мрежа за зеленчуци. При работата с плодовете и зеленчуците използвайте неметални съдове - препоръчително порцеланови. Това ще предотврати обезцветяването.

Приготвяне на храната за сушене

За сушене изберете зрели, здрави плодове. Ако се налага да използвате наранени, отстранете покафевялата част. Наличието на дори малко мухъл е причина да изхвърлите плода. Не рискувайте да унищожите всички останали заради един.

Нарязването на плодовете позволява на сухия въздух да циркулира и да изсуши повърхността на плода първо. Колкото по-високо е съдържанието на вода в плода или зеленчука, на толкова по-големи парчета трябва да го нарежете. Тънки парчета от храна с високо съдържание на вода могат на практика да изчезнат, когато цялата влага се изпари.

Преди да сушите, обелете плодовете и зеленчуците, включително бананите, пъпешите, тиквата и др.

Предварителна обработка

Предварителната обработка включва техники, целящи да се получи качествен продукт. Тези техники включват потапяне в маринати, бланширане, сваряване.

Потапянето в маринати предотвратява окислението и промяната в цвета на плода. Потопете плодовете в ананасов или портокалов сок. Зеленчуците потопете в разреден лимонов сок (1/4 чаша лимонов сок с 2 чаши вода) за 2 до 3 минути.

Бланширането е препоръчително при аспержите, зеления фасул, броколи, брюкселско зеле, карфиол и грах. Бланширането трябва да става за много кратко време, иначе кожата на зеленчуците се напуква.
-------------------------------------------
Таблица за сушене на плодове и зеленчуци
-------------------------------------------
Продукт {-} Предварителна подготовка {-} Тест за изсушаване
-------------------------------------------
Ябълки {-} Обелете, отстранете семките и нарежете на парчета с дебелина 3 мм. Потопете в марината за 2 минути. {-} Кремав цвят, еластични. При разрязване няма влажни места.
Банани {-} Обелете, нарежете на парчета с дебелина 6 мм. Потопете в смес от 1/2 чаша сок от ананас и 1/4 чаша мед. {-} Карамелен цвят, дъвчащи.
Горски {-} плодове Оставете цели, само ягодите нарежете на половинки. {-} При разчупване няма видима влажност.
Череши {-} Махтене дръжките и костилките. Ако са твърде сочни, отцедете за един час. {-} Тъмни на цвят, лепкави на усещане.
Грозде {-} Изронете зърната от чепката. Потопете във вряща вода, за да се напука кожата. {-} Гъвкави, тъмно кафяви
Праскови {-} и кайсии Обелват се по желание, отстраняват се костилките, потапят се предварително в цитрусова марината. {-} Гъвкави
Круши {-} Обелете, отстранете семките и грубото месо. Нарежете на парчета с дебелина 6 мм. Предварително потопете в марината. {-} Еластични
Ананас {-} Обелете и нарежете на парчета по сантиметър дебели {-}. Еластичен, пружиниращо усещане.
Сливи {-} Разрежете на половинки, махнете костилката или оставете цели. Половинки: Без предварително третиране. Цели: За да омекне и да се напука кожата и да се помогне на плода да се изсуши по-добре, поставете на пара или във вряща вода за 2 минути. {-} Еластични и кожести
Сини сливи {-} Разрежете на половинки, махнете костилката или оставете цели. Половинки: Без предварително третиране. Цели: За да омекне и да се напука кожата и да се помогне на плода да се изсуши по-добре, поставете на пара или във вряща вода за 2 минути. {-} Еластични и кожести
Броколи {-} Начупва се на цветове, нарязва се по дължина на ленти с дебелина 1 см. Поставя се на пара за 10 минути. {-} Крехък, много тъмно зелен цвят
Зеле {-} Външните листа се отстраняват, нарязва се на ивици с дебелина 3 мм. Подлага се на пара за 5 до 10 минути. Разпределя се на слой с дебелина не повече от 2 сантиментра. Предварително се третира с лимонов сок {-} Чуплив, бледо жълт до зелен цвят.
Моркови {-} Остъргват се или се обелват. Нарязват се на кръгчета с дебелина 3 мм. Оставят се на действието на парата 3 минути. Нареждат се в тънък слой. {-} Чупливи, тъмно оранжеви на цвят.
Целина {-} Листата се отстраняват, а главата се нарязва на парчета от по 1 сантиметър дебелина. Бланшира се с вода 1 до 2 минути. По време на сушенето е добре да се разбъркват. {-} Много чупливо
Царевица {-} Почиства се от косата. Целите кочани се бланшират за 9 минути. За средно сварени или сурови зърна - 3 до 5 минути. След бланширането изронете зърната от кочана. {-} Натрошава се при удар.
Патладжан {-} Обелва се и се нарязва на парчета с дебелина от 3 до 6 мм. Потапя се в разреден лимонов сок за 5 минути или се подлага на пара за същото време. {-} Кожест до чуплив
Гъби {-} По-големите гъби се обелват. Сушат се цели или на парчета в зависимост от размера. Не е необходима предварителна подготовка. {-} Кожести до чупливи
Лук {-} Обелете, нарежете на парчета от по 3 мм. дебелина. Бланширайте за 1 минута. Ако ще се използва за подправка, не бланширайте. {-} Много чупливи.
Грах,зелен {-} Поставете граха на пара за 3 минути. Разбърквайте от време на време докато се сушат. {-} Натрошават се когато се ударят с чук.
Чушки, всички видове {-} Нарязват се на кръгчета или ивици от по сантиметър дебелина. Семките се отстраняват. Слагат се на пара за 10 минути. Кръгчетата се поставят в два слоя, ивиците в слой с дебелина не повече от 1 сантиметър. {-} Еластични
Тиква {-} Нарязва се на четвъртинки, отстраняват се семките, нарязва се на парчета с дебелина 2 сантиметра и се обелва. Парчетата се нарязват още веднъж на четвъртинки. Пече се при 150 градуса докато омекне. Поставя се в дехидрататор. {-} Кожести
Тиквички {-} Махнете дръжката, нарежете на парчета с дебелина 6 мм без да ги белите. Поставете на пара за 6 минути или докато омекнат. {-} Кожести до трошливи, жълти.
Домати, само месести {-} Потопете във вряща вода за минута, обелете, отстранете дръжката, нарежете на парчета с дебелина 6 мм. {-} Кожести, тъмно червени.


Comments:
Are you tired of your website not giving you the traffic you hoped it would like I once was? If so I am spreading the word about my recent experience with an SEO company that has taken my website to the next level! Their SEO service is a must-have for websites of any age and the best part is that their seo is Penguin and Panda proof. I was skeptical at first but since they offer a seven day free trial I tried it. Now my site is on the first page of Google and getting tons of search engine traffic! check them out today: http://bsand.in/-gi5i
Natalie http://ppbw.de/p79az
Posted by: Natalie
05.04.2014, 18:03
hermes bag toronto Active Ideas - Youth Exchanges
hermes belt malaysia http://angelescollege.org/images/how-to-spot-the-fake-hermes-belt-malaysia-handbag.asp
Posted by: hermes belt malaysia
17.03.2014, 20:29
hermes uk address Active Ideas - Youth Exchanges
hermes birkin replica uk http://odensepigegarde.dk/things-you-need-to-know-about-hermes-blue-scarves.asp
Posted by: hermes birkin replica uk
17.03.2014, 16:53
hermes shop zeil frankfurt Active Ideas - Youth Exchanges
hermes shop regensburg http://myportcredit.com/hermes-shop-regensburg-hermes-idar-oberstein-5637.asp
Posted by: hermes shop regensburg
17.03.2014, 13:57
hermes leather exhibition Active Ideas - Youth Exchanges
hermes friedewald http://027sex.net/hermes-belt-sale-kelly-the-graceful-dream-stuff.asp
Posted by: hermes friedewald
17.03.2014, 04:35
hermes shop rastatt Active Ideas - Youth Exchanges
hermes belt original http://ppsta.net/img/reproduction-cheap-hermes-belts-totes-will-do-a-favor.asp
Posted by: hermes belt original
17.03.2014, 03:37
hermes handbags jobs Active Ideas - Youth Exchanges
hermes handtaschen http://euro-kebap.com/hermes-handtaschen-vintage-hermes-bags-9489.asp
Posted by: hermes handtaschen
17.03.2014, 02:40
hermes paketshop solingen Active Ideas - Youth Exchanges
hermes dortmund http://dyssen-goldameir.dk/know-the-quality-of-your-hermes-kelly-and-hermes-bag.asp
Posted by: hermes dortmund
17.03.2014, 00:52
hermes belt second hand singapore Active Ideas - Youth Exchanges
hermes price 2013 http://mymdsdigital.com/how-to-buy-an-authentic-hermes-price-2013-bag.html
Posted by: hermes price 2013
16.03.2014, 23:42
hermes shop m¨¹nchen 80802 Active Ideas - Youth Exchanges
best hermes replica http://physio2rehab.com/why-a-white-best-hermes-replica-birkin-3.asp
Posted by: best hermes replica
16.03.2014, 20:13
hermes leather stamp Active Ideas - Youth Exchanges
hermes handtaschen kollektion http://allwinplasticmetal.com/hermes-handtaschen-kollektion-1610.asp
Posted by: hermes handtaschen kollektion
16.03.2014, 17:08
You need targeted traffic to your website so why not get some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Check it out here: http://nsru.net/121i
Nicole http://nsru.net/121l
Posted by: Nicole
13.01.2014, 07:57
MaxMan:http://www.zzleshirts.com/p152.html
VigRx:http://www.zzleshirts.com/p198.html
紅蜘蛛:http://www.zzleshirts.com/p35.html
威哥王:http://www.zzleshirts.com/p250.html
巨人倍増:http://www.zzleshirts.com/p2.html
花痴:http://www.zzleshirts.com/p28.html
ハナチ:http://www.zzleshirts.com/p28.html
RU486:http://www.zzleshirts.com/p59.html
夜狼神:http://www.zzleshirts.com/p689.html
徳国黒金:http://www.zzleshirts.com/p696.html
アフリカ超人:http://www.zzleshirts.com/p688.html
中華牛鞭:http://www.zzleshirts.com/p60.html
蔵秘雄精:http://www.zzleshirts.com/p690.html
止血薬 カルバゾクロム錠:http://www.zzleshirts.com/p694.html
女性用バイアグラ:http://www.zzleshirts.com/p698.html
セフラジン:http://www.zzleshirts.com/p695.html
淫インモラル:http://www.zzleshirts.com/p651.html
D10媚薬:http://www.zzleshirts.com/p74.html
絶對高潮:http://www.zzleshirts.com/p1.html
絶對高潮カプセル:http://www.zzleshirts.com/p1.html
FLY D5:http://www.zzleshirts.com/p293.html
D5原液:http://www.zzleshirts.com/p292.html
蒼蝿水:http://www.zzleshirts.com/p293.html
花之欲:http://www.zzleshirts.com/p26.html
美人豹:http://www.zzleshirts.com/p338.html
妻之友:http://www.zzleshirts.com/p357.html
福源春:http://www.zzleshirts.com/p372.html
福源春カプセル:http://www.zzleshirts.com/p372.html
催情丹:http://www.zzleshirts.com/p411.html
D10:http://www.zzleshirts.com/p74.html
D10催情剤:http://www.zzleshirts.com/p74.html
D8 催情剤:http://www.zzleshirts.com/p170.html
魔鬼天使性欲粉:http://www.zzleshirts.com/p348.html
蟻王:http://www.zzleshirts.com/p206.html
アリ王:http://www.zzleshirts.com/p206.html
淫インモラル:http://www.zzleshirts.com/p651.html
インモラル:http://www.zzleshirts.com/p651.html
妖姫:http://www.zzleshirts.com/p650.html
VOV催情液:http://www.zzleshirts.com/p193.html
小情人:http://www.zzleshirts.com/p162.html
VOV催情粉:http://www.zzleshirts.com/p194.html
中絶薬:http://www.zzleshirts.com/c3.html
中絶 薬:http://www.zzleshirts.com/c3.html
潤滑剤:http://www.zzleshirts.com/p149.html
コンドーム:http://www.zzleshirts.com/c26.html
避妊薬:http://www.zzleshirts.com/c23.html
SEX DROPS:http://www.zzleshirts.com/p162.html
スペイン セックス ドロップ:http://www.zzleshirts.com/p170.html
情愛芳香劑:http://www.zzleshirts.com/c65.html

威哥王:http://www.zzleshirts.com/p250.html
巨人倍増:http://www.zzleshirts.com/p2.html
三體牛鞭:http://www.zzleshirts.com/p402.html
三体牛鞭:http://www.zzleshirts.com/p402.html
新一粒神:http://www.zzleshirts.com/p429.html
五便宝:http://www.zzleshirts.com/p238.html
狼1号:http://www.zzleshirts.com/p100.html
狼一号:http://www.zzleshirts.com/p100.html
三便宝:http://www.zzleshirts.com/p288.html
蟻力神:http://www.zzleshirts.com/p128.html
ビグレックス:http://www.zzleshirts.com/p198.html
VVK:http://www.zzleshirts.com/p192.html
Wenickman:http://www.zzleshirts.com/p192.html
VigRx:http://www.zzleshirts.com/p198.html
vigrxプラス:http://www.zzleshirts.com/p198.html
奇果:http://www.zzleshirts.com/p358.html
金博郎:http://www.zzleshirts.com/p469.html
MaxMan:http://www.zzleshirts.com/p152.html
法国性奴:http://www.zzleshirts.com/p439.html
蔵秘男宝:http://www.zzleshirts.com/p294.html
勃動力三體牛鞭:http://www.zzleshirts.com/p456.html
中華牛鞭:http://www.zzleshirts.com/p60.html
立挺90度:http://www.zzleshirts.com/p104.html
男根増長素:http://www.zzleshirts.com/p410.html
消渇丸:http://www.zzleshirts.com/p179.html
消渇丸 輸入:http://www.zzleshirts.com/p179.html
三鞭粒:http://www.zzleshirts.com/p433.html
男宝:http://www.zzleshirts.com/p329.html
壮三天:http://www.zzleshirts.com/p443.html
魔根:http://www.zzleshirts.com/p403.html
壮天根:http://www.zzleshirts.com/p55.html
黒倍王:http://www.zzleshirts.com/p401.html
九鞭粒:http://www.zzleshirts.com/p463.html
黑色風暴:http://www.zzleshirts.com/p42.html
男露888:http://www.zzleshirts.com/p349.html
蔵八宝:http://www.zzleshirts.com/p430.html
性霸2000:http://www.zzleshirts.com/p209.html
Xing霸:http://www.zzleshirts.com/p209.html
藏秘男宝:http://www.zzleshirts.com/p294.html
鹿茸腎宝:http://www.zzleshirts.com/p332.html
力多精:http://www.zzleshirts.com/p103.html
西班牙蒼蝿水:http://www.zzleshirts.com/p228.html
モチベーター:http://www.zzleshirts.com/p213.html
リドスプレー:http://www.zzleshirts.com/p212.html
LIDO SPRAY:http://www.zzleshirts.com/p212.html

天天素:http://www.zzleshirts.com/p387.html
V26:http://www.zzleshirts.com/p183.html
強効痩:http://www.zzleshirts.com/p363.html
御秀堂:http://www.zzleshirts.com/p120.html
痩身一号:http://www.zzleshirts.com/p46.html
痩身1号:http://www.zzleshirts.com/p46.html
唯美OB:http://www.zzleshirts.com/p246.html
終極痩身:http://www.zzleshirts.com/p52.html
韓国痩身一号:http://www.zzleshirts.com/p46.html
韓国痩身1号:http://www.zzleshirts.com/p46.html
日本秀身堂:http://www.zzleshirts.com/p368.html
超級脂肪燃焼弾:http://www.zzleshirts.com/p283.html
大印象ダイエット茶:http://www.zzleshirts.com/p290.html


精力剤:http://www.zzleshirts.com/c1.html
ed治療薬:http://www.zzleshirts.com/c12.html
勃起不全:http://www.zzleshirts.com/c16.html
勃起障害:http://www.zzleshirts.com/c16.html
ペニス増大:http://www.zzleshirts.com/c13.html
早漏防止薬:http://www.zzleshirts.com/c14.html
ED治療:http://www.zzleshirts.com/c12.html
ED改善:http://www.zzleshirts.com/c12.html
勃起促進:http://www.zzleshirts.com/c16.html
媚薬:http://www.zzleshirts.com/c60.html
リキッド媚薬:http://www.zzleshirts.com/c60.html
粉劑媚薬:http://www.zzleshirts.com/c60.html
催情剤:http://www.zzleshirts.com/p74.html
催情:http://www.zzleshirts.com/p74.html
催情粉:http://www.zzleshirts.com/p38.html
催淫剤:http://www.zzleshirts.com/p28.html
ペニス増大:http://www.zzleshirts.com/p192.html
アフリカ超人:http://www.zzleshirts.com/p688.html
房事神油:http://www.zzleshirts.com/p409.html
愛妻楽:http://www.zzleshirts.com/p262.html
紅蜘蛛 通販:http://www.zzleshirts.com/p35.html
威哥王販売:http://www.zzleshirts.com/p250.html
巨人倍増カプセル:http://www.zzleshirts.com/p2.html
五便宝カプセル:http://www.zzleshirts.com/p238.html
金色起点:http://www.zzleshirts.com/p9.html
威猛酷哥:http://www.zzleshirts.com/p249.html
毎粒堅:http://www.zzleshirts.com/p334.html
香港宝和堂海狗丸:http://www.zzleshirts.com/p180.html
金威龍:http://www.zzleshirts.com/p7.html
イリュウ:http://www.zzleshirts.com/p7.html
威龍:http://www.zzleshirts.com/p435.html
D5 催情剤:http://www.zzleshirts.com/p164.html
Posted by: VigRx
02.01.2014, 08:53
RU486:http://www.中絶薬.com/
D10催情剤:http://d10媚薬.xxkanpo.com/
淫インモラル:http://www.immoralsale.com/
妖姫:http://www.妖姫.net/
紅蜘蛛:http://www.紅蜘蛛通販.net/
RU486:http://www.中絶薬.com/
巨人倍増:http://www.巨人倍増.net/
威哥王:http://www.威哥王通販.com/
花痴:http://www.花痴.net/
媚薬 淫インモラル:http://www.immoralsale.com/
インモラル:http://www.immoralsale.com/
媚薬 インモラル:http://www.immoralsale.com/

中絶薬:http://www.中絶薬.com/
RU486:http://www.中絶薬.com/
妖姫:http://www.妖姫.com/
ようひ:http://www.妖姫.com/
媚薬 妖姫:http://www.妖姫.com/
ようひ:http://www.妖姫.net/
媚薬 妖姫:http://www.妖姫.net/
妖姫:http://www.妖姫.net/
媚薬:http://www.女性用媚薬.com/
花痴:http://花痴.happykanpo.com
d10媚薬:http://d10媚薬.xxkanpo.com/
D10催情剤:http://d10媚薬.xxkanpo.com/

紅蜘蛛:http://www.紅蜘蛛通販.com/
威哥王:http://www.威哥王通販.net/
三便宝:http://www.三便宝.com/
三便宝:http://www.三便宝.net/
狼一号:http://www.狼一号.com/
狼1号:http://www.狼一号.com/
イカオウ:http://www.威哥王通販.com/
ウェイカワン:http://www.威哥王通販.com/
イカオウ:http://www.威哥王通販.net/
ウェイカワン:http://www.威哥王通販.net/
妖姫 媚薬:http://www.妖姫.com/
妖姫 販売:http://www.妖姫.com/
妖姫 通販:http://www.妖姫.com/
妖姫 効果:http://www.妖姫.com/

RU486中絶薬:http://www.中絶薬.com/
中絶薬 通販:http://www.中絶薬.com/
ru486 通販:http://www.中絶薬.com/
中絶薬RU486:http://www.中絶薬.com/
RU486激安:http://www.中絶薬.com/
堕胎薬:http://www.中絶薬.com/

妖姫 媚薬:http://www.妖姫.net/
妖姫 販売:http://www.妖姫.net/
妖姫 通販:http://www.妖姫.net/
妖姫 効果:http://www.妖姫.net/
RU486:http://www.中絶薬.com/


中絶薬:http://www.xn--fiqs66igff.com/
RU486:http://www.xn--fiqs66igff.com/
威哥王:http://www.xn--kwrt2jp9z44w3ud.com/
巨人倍増:http://www.xn--gmq15an1qquf.net/
紅蜘蛛:http://www.xn--19zl5rhf54s3ve.net/
媚薬:http://www.xn--vuss0af3ksozb2s.com/
D10催情剤:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
妖姫:http://www.xn--vvsqh.com/
ようひ:http://www.xn--vvsqh.com/
媚薬 妖姫:http://www.xn--vvsqh.com/
ようひ:http://www.xn--vvsqh.net/
妖姫:http://www.xn--vvsqh.net/
媚薬 妖姫:http://www.xn--vvsqh.net/
D10催情剤:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
花痴:http://www.xn--dtyr5y.net/
紅蜘蛛:http://www.xn--19zl5rhf54s3ve.com/
三便宝:http://www.xn--ehqp5bo3v.com/
三便宝:http://www.xn--ehqp5bo3v.net/
威哥王:http://www.xn--kwrt2jp9z44w3ud.net/
狼一号:http://www.xn--4gq48lvu4a.com/
狼1号:http://www.xn--4gq48lvu4a.com/
花痴:http://xn--dtyr5y.happykanpo.com
淫インモラル:http://www.immoralsale.com/
媚薬 淫インモラル:http://www.immoralsale.com/
インモラル:http://www.immoralsale.com/
媚薬 インモラル:http://www.immoralsale.com/
D10催情剤:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
RU486中絶薬:http://www.xn--fiqs66igff.com/
中絶薬 通販:http://www.xn--fiqs66igff.com/
ru486 通販:http://www.xn--fiqs66igff.com/
中絶薬RU486:http://www.xn--fiqs66igff.com/
RU486激安:http://www.xn--fiqs66igff.com/
堕胎薬:http://www.xn--fiqs66igff.com/
d10媚薬:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
d10催情剤:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
RU486:http://www.xn--fiqs66igff.com/
威哥王:http://www.xn--kwrt2jp9z44w3ud.com/
巨人倍増:http://www.xn--gmq15an1qquf.net/
紅蜘蛛:http://www.xn--19zl5rhf54s3ve.net/
花痴:http://www.xn--dtyr5y.net/
妖姫:http://www.xn--vvsqh.net/
淫インモラル:http://www.immoralsale.com/
D10催情剤:http://xn--d10-hl9e441q.xxkanpo.com/
RU486:http://www.xn--fiqs66igff.com/
Posted by: RU486
02.01.2014, 08:52
媚薬 通販・中国精力剤・漢方薬正規販売サイト!
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三體牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
狼1号:http://www.spy001.com/pro_315.html
狼一号:http://www.spy001.com/pro_315.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
媚薬:http://www.spy001.com
媚薬 通販:http://www.spy001.com
勃動力:http://www.spy001.com/pro_157.html
魔根:http://www.spy001.com/pro_319.html
男根増長素:http://www.spy001.com/pro_440.html
蟻力神:http://www.spy001.com/pro_126.html
消渇丸:http://www.spy001.com/pro_198.html
消渇丸 輸入:http://www.spy001.com/pro_198.html
壮三天:http://www.spy001.com/pro_445.html
巨根カプセル:http://www.spy001.com/pro_358.html
999神油:http://www.spy001.com/pro_686.html
中華牛鞭:http://www.spy001.com/pro_161.html
九鞭粒:http://www.spy001.com/pro_419.html
黒倍王:http://www.spy001.com/pro_321.html
金動力:http://www.spy001.com/pro_429.html
黑色風暴:http://www.spy001.com/pro_136.html
VVK:http://www.spy001.com/pro_308.html
男露888:http://www.spy001.com/pro_229.html
蔵八宝:http://www.spy001.com/pro_442.html
法国性奴:http://www.spy001.com/pro_447.html
西班牙蒼蝿水:http://www.spy001.com/pro_271.html
性霸2000:http://www.spy001.com/pro_141.html
精力剤:http://www.spy001.com/cat_164.html
頂点3000:http://www.spy001.com/pro_456.html
金博郎:http://www.spy001.com/pro_436.html
立挺90度:http://www.spy001.com/pro_137.html
VOV催情粉:http://www.spy001.com/pro_365.html
プロコミルスプレー:http://www.spy001.com/pro_145.html
モチベーター:http://www.spy001.com/pro_384.html
壮天根:http://www.spy001.com/pro_314.html
好漢哥:http://www.spy001.com/pro_683.html
終極痩身カプセル:http://www.spy001.com/pro_416.html
終極痩身:http://www.spy001.com/pro_416.html
御秀堂:http://www.spy001.com/pro_131.html
韓国痩身一号:http://www.spy001.com/pro_49.html
韓国痩身1号:http://www.spy001.com/pro_49.html
痩身一号:http://www.spy001.com/pro_49.html
痩身1号:http://www.spy001.com/pro_49.html
D8 催情剤:http://www.spy001.com/pro_290.html
FLY D5:http://www.spy001.com/pro_221.html
蒼蝿水:http://www.spy001.com/pro_302.html
d9催情:http://www.spy001.com/pro_280.html
蒼蝿粉:http://www.spy001.com/pro_257.html
d9催情剤:http://www.spy001.com/pro_280.html
D5 催情剤:http://www.spy001.com/pro_301.html
SPANISCHE FLIEGE:http://www.spy001.com/pro_221.html
d6 催情剤:http://www.spy001.com/pro_291.html
ANT KING:http://www.spy001.com/pro_348.html
VOV催情粉:http://www.spy001.com/pro_365.html
小情人:http://www.spy001.com/pro_306.html
D5原液:http://www.spy001.com/pro_301.html
Xing霸:http://www.spy001.com/pro_141.html
花之欲:http://www.spy001.com/pro_276.html
美人豹:http://www.spy001.com/pro_303.html
蟻王:http://www.spy001.com/pro_348.html
媚薬 通販:http://www.spy001.com/cat_186.html
媚薬 販売:http://www.spy001.com/cat_186.html
アリ王:http://www.spy001.com/pro_348.html
三鞭粒:http://www.spy001.com/pro_428.html
中絶 薬:http://www.spy001.com/cat_177.html
媚薬:http://www.spy001.com/cat_186.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三體牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
媚薬 通販正規販売サイト!
Posted by: 淫インモラル
25.12.2013, 11:31
媚薬 通販・中国精力剤・漢方薬正規販売サイト!
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
狼1号:http://www.spy001.com/pro_315.html
狼一号:http://www.spy001.com/pro_315.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三體牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
MaxMan:http://www.spy001.com/pro_91.html
媚薬:http://www.spy001.com
媚薬 通販:http://www.spy001.com
花痴:http://www.spy001.com/pro_296.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
媚薬 妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
RU486中絶薬:http://www.spy001.com/cat_177.html
中絶薬:http://www.spy001.com/cat_177.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
五便宝:http://www.spy001.com/pro_151.html
男宝:http://www.spy001.com/pro_356.html
夜夜堅:http://www.spy001.com/pro_89.html
奇果:http://www.spy001.com/pro_86.html
MaxMan:http://www.spy001.com/pro_91.html
藏秘男宝:http://www.spy001.com/pro_155.html
蔵秘男宝:http://www.spy001.com/pro_155.html
力多精:http://www.spy001.com/pro_166.html
超級脂肪燃焼弾:http://www.spy001.com/pro_146.html
日本秀身堂:http://www.spy001.com/pro_139.html
リドスプレー:http://www.spy001.com/pro_355.html
情愛芳香劑:http://www.spy001.com/pro_740.html
片仔廣:http://www.spy001.com/pro_209.html
へんしこう:http://www.spy001.com/pro_209.html
金威龍:http://www.spy001.com/pro_329.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
五便宝:http://www.spy001.com/pro_151.html
三鞭粒:http://www.spy001.com/pro_428.html
男宝:http://www.spy001.com/pro_356.html
狼1号:http://www.spy001.com/pro_315.html
狼一号:http://www.spy001.com/pro_315.html
夜夜堅:http://www.spy001.com/pro_89.html
奇果:http://www.spy001.com/pro_86.html
藏秘男宝:http://www.spy001.com/pro_155.html
力多精:http://www.spy001.com/pro_166.html
超級脂肪燃焼弾:http://www.spy001.com/pro_146.html
日本秀身堂:http://www.spy001.com/pro_139.html
花痴:http://www.spy001.com/pro_296.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
媚薬 妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
RU486中絶薬:http://www.spy001.com/cat_177.html
中絶薬:http://www.spy001.com/cat_177.html
リドスプレー:http://www.spy001.com/pro_355.html
情愛芳香劑:http://www.spy001.com/pro_740.html
片仔廣:http://www.spy001.com/pro_209.html
へんしこう:http://www.spy001.com/pro_209.html
金威龍:http://www.spy001.com/pro_329.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
媚薬 通販正規販売サイト!
Posted by: 淫インモラル
25.12.2013, 11:30
媚薬 通販正規販売サイト!
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
狼1号:http://www.spy001.com/pro_315.html
狼一号:http://www.spy001.com/pro_315.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三體牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html

威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
威哥王イカオウ(ウェイカワン),精力剤 正規品販売(新包装)

「www.spy001.com」で巨人倍増枸杞カプセル(キョジンバイゾウ)の効果・販売・激安・正規品販売なら、「媚薬通販」へ!
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html

紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
紅蜘蛛(液体)+壮陽丹の紹介:紅蜘蛛は液体、各飲料、アルコール類、お湯によく溶ける。数分間のうちに効果が見られ、情熱があふれ出ていて、女の子らしくなる。

VigRx:http://www.spy001.com/pro_208.html
VigRx・ビグレックスの紹介:VigRx・ビグレックスの効能とどのように貴方のペニスを大きくするかについてペニスには2つの海綿体部分があります。

D10催情剤:http://www.spy001.com/pro_266.html
D10媚薬:http://www.spy001.com/pro_266.html
「www.spy001.com」でD10 媚薬 催情剤の効果・販売・激安・正規品販売なら、「媚薬通販」へ!

花痴:http://www.spy001.com/pro_296.html
「www.spy001.com」で花痴,ハナチ(超強力催情,催淫剤)の効果・販売・激安・正規品販売なら、「媚薬通販」へ! 花痴,ハナチ(超強力催情,催淫剤)の紹介:
2013年超強力催情(花痴)3本 花痴,ハナチ(超強力催情,催淫剤)の 成分:スペインで開発されたハーブ抽出エキスのINVERMA原粉。
花痴:http://www.spy001.com/pro_296.html

RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
「www.spy001.com」で中絶薬RU486(北京紫竹)の効果・販売・激安・正規品販売なら、「媚薬通販」へ!

妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
【功能主治】:当品物は透明無色で迅速にいかなる飲み物で溶けることができます。女性が服用すると、驚くようなスピード感で効果発揮。約5分から10分で猛烈にSEXがしたくなります、性欲と性感がアップします。

淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
「www.spy001.com」で淫インモラル/淫モラル (淫イン・モラル) 媚薬の効果・販売・激安・正規品販売なら、「媚薬通販」へ!
淫インモラル 媚薬/脱裤 (淫モラル)【効果】
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
イン・モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫モラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
狼1号:http://www.spy001.com/pro_315.html
狼一号:http://www.spy001.com/pro_315.html
三体牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
三體牛鞭:http://www.spy001.com/pro_316.html
絶對高潮:http://www.spy001.com/pro_259.html
RU486:http://www.spy001.com/pro_107.html
VigRx:http://www.spy001.com/pro_368.html
レディーチャイナ:http://www.spy001.com/pro_301.html
三便宝:http://www.spy001.com/pro_144.html
威哥王:http://www.spy001.com/pro_90.html
巨人倍増:http://www.spy001.com/pro_378.html
紅蜘蛛:http://www.spy001.com/pro_295.html
インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
妖姫:http://www.spy001.com/pro_650.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
淫インモラル:http://www.spy001.com/pro_651.html
媚薬 通販正規販売サイト!
Posted by: 淫インモラル
25.12.2013, 11:29
Posted by: Сушена боровинка
03.07.2011, 15:55
Италианският диетолог Лина Кианет е убедена, че проблемът с затлъстяването в света е свързан с появата на множество заведения за бързо хранене, където можете да хапнете нещо по път. Тя е убедена, че ако нямате достатъчно време за пълноценен обед, по-добре да погладувате или да пиете вода, отколкото да ядете тестени закуски или хот-дог, пиейки газирани напитки. Такива навици вредят на фигурата, увреждат здравето и разклащат нервната система.

В Италия се появи нова национална страст - сушените плодове. Понякога, като всяко хоби, това е прекалено - например, през лятото са много по-полезни пресните плодове. Но, разбира се, тази диетична иновация е много полезна.

Сушените плодове убиват апетита. Сушените плодове могат да се добавят както към всяко хранене, така и самостоятелно, като пълноценна храна. В правилно изсушените плодове има уникален баланс на витамини и микроелементи: калций, желязо, натрий и магнезий. Така например, в пет средни сушени кайсии се съдържа пълната дневна доза на желязо, за да се поддържа нивото на хемоглобина и калция. Това е особено важно за хората, които водят заседнал начин на живот.

Само след 10 дни след началото на редовната употреба на сушени плодове се освежава лицето на човек, укрепват ноктите и косата. Всички сушените плодове са много полезни. Така например, сушеният ананас подпомага изгарянето на мазнините, сушените смокини са полезни за дисфункция на щитовидната жлеза, а кайсиите - за увредено зрение и анемия. Без изключение, всички сушени плодове при редовна употреба нормализират метаболитните процеси в организма.

Човек, който яде дневно около 150 грама сушени плодове - сушени сини сливи, смокини, банани, стафиди или резени ябълка, круши, ананас, пъпеши, завинаги ще забрави за проблемите с червата. А от това състояние пряко зависят здравето и красотата. Думите на диетолозите, че красотата на кожата и косата започва от стомаха, са станали поговорка. Обръщали ли сте внимание на факта, че сушените плодове винаги са сладки? Сушените плодове са богати на лесноусвоима фруктоза, която отговаря на потребностите от сладко, и не носи вреда.

Ако ви застигне чувството на глад, не бързайте към най-близкото кафене, хапнете няколко сушени плодове и орехи. Между другото, орехите, които са изключително полезни, перфектно се съчетават със сушени плодове. Това е не само приятна храна, но преди всичко е и полезна.

Ако имате покана за вечеря, за да не станете жертва на преяждане, като предястие хапнете 3-4 сушени плодове. Така ще излъжете своя „зверски” апетит и ще получите удоволствие от умереното и спокойно хранене. Така че ползите от сушени плодове са разнообразни, но главното е, че въвеждането им в ежедневния порцион е сериозна стъпка към укрепване на здравето.

http://agrosaveti.com/agro-news/interesni-novini/976-susheni-plodove.html
Posted by: agrosaveti
04.09.2010, 19:52
Плодове, които могат да се сушат:
Сушени Череши
Сушена Слива
Сушена Ябълка
Сушени Боровинки
Сушена Шипка
Сушени Бели череши
Сушена Чушка
Сушен Кромид
Сушен Домат
Сушена Арония
Сушена Круша
Стафиди
Сушени праскови
Сушени Смокини
Сушени Фурми
Сушени кайсии
Posted by: Проверка
04.09.2010, 19:49
You can add comment hire:
What is the capital of Bulgaria ?:
Your Name: